top of page

Over ons

Sinds 2023 is Poolcentrum Walburg hét go-to Poolcentrum in Zwijndrecht. Wij zijn van mening dat iedereen het leuk vindt om plezier te hebben en zijn innerlijke kind lekker los wil laten. Bij ons vind je een verscheidenheid aan entertainmentopties voor alle leeftijden.

Bij Poolcentrum Walburg is onze belangrijkste prioriteit ervoor te zorgen dat jij, jouw vrienden, jouw familie, jouw buren, jouw klasgenoten of jouw collega's een plezierige en gedenkwaardige ervaring beleven. Of je nu komt voor een spannende pot poolen, een nauwkeurig potje darten of een strategisch snookerspel, bij ons is er voor ieder wat wils.

Wij bieden hoogwaardige tafels en creëren een gastvrije sfeer waarin spelers van alle niveaus zich thuis voelen. Daarnaast organiseren we regelmatig competities en evenementen om de competitieve geest aan te wakkeren. Ons doel is om jou een onvergetelijke speelervaring te bieden, elke keer dat je bij ons komt.

Kom vandaag nog langs bij Poolcentrum Walburg en laat het plezier beginnen! Ontdek zelf waarom we het nummer één poolcentrum in Zwijndrecht zijn en geniet samen met ons van een geweldige tijd.

bottom of page