top of page

We Are Coming

Pool Hall_edited.jpg

Opening
25 Oktober

Poolcentrum Walbrug

Welkom bij het Zwijndrechtse Poolcentrum - Dé plek voor poolliefhebbers!

Binnenkort opent het langverwachte Poolcentrum Zwijndrecht haar deuren en brengt een spannende en verfrissende ervaring naar de lokale poolgemeenschap. Of je nu een doorgewinterde poolspeler bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden en familie, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd.

Waarom Poolcentrum Zwijndrecht?

  1. State-of-the-art pooltafels: Geniet van een professionele poolervaring op onze hoogwaardige pooltafels. We hebben zorgvuldig geselecteerde tafels die voldoen aan de hoogste normen, zodat je kunt genieten van een soepele en nauwkeurige speelervaring.

  2. Ontspannen sfeer: Bij Poolcentrum Zwijndrecht geloven we dat een gezellige en ontspannen sfeer essentieel is voor een geweldige poolbeleving. Onze moderne en stijlvolle inrichting zorgt voor een comfortabele omgeving waarin je je meteen thuis zult voelen.

  3. Uitgebreide drankjes en snacks: Niets gaat beter samen met een potje poolen dan een verfrissend drankje en een smakelijke snack. Onze bar biedt een breed scala aan verfrissende drankjes en heerlijke hapjes, zodat je energie op peil blijft terwijl je je poolvaardigheden aanscherpt.

  4. Pooltoernooien en evenementen: Voor de fanatieke poolspelers organiseren we regelmatig pooltoernooien en evenementen. Doe mee en test je vaardigheden tegen andere enthousiaste spelers of kom gewoon langs om te genieten van de opwinding en de competitieve sfeer.

  5. Vriendelijk personeel: Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen met eventuele vragen of verzoeken. We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden, zodat je poolervaring bij ons onvergetelijk wordt.

Of je nu een casual poolspeler bent die gewoon wat plezier wil hebben of een serieuze speler die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen, Poolcentrum Zwijndrecht is de perfecte bestemming. Kom langs en ontdek de opwindende wereld van poolspelen in onze gloednieuwe locatie in Zwijndrecht.

bottom of page